Zaalverhuur/feestzaal

Met drie zalen in een prachtig stukje Tilburg bent u bij de Philharmonie (de Phil) aan het juiste adres voor een geslaagd feest. Wilt u graag een zaal afhuren? U kunt bij ons terecht met kleine, middelgrote en grote partijen tot 520 genodigden. 

Ideaal voor een familiefeest, themafeest of gala. De bijzonder mooie locatie van de Phil staat bekend om het monumentale pand waar de zalen zich bevinden. U zult hier een geweldig feest beleven waar nog lang over gepraat zal worden.

Bent u overtuigd en wilt u graag een feestzaal afhuren? Dan zullen we altijd eerst alle mogelijkheden met u bespreken. Onze ervaring in het organiseren en verhuren van zalen voor diverse partijen leert dat iedere groep gasten uniek is en eigen wensen heeft. Het is ons doel om die wensen waar te maken en te overtreffen. Daarvoor is het goed om elkaars verwachtingen in kaart te brengen. Vervolgens heeft u geen zorgen meer over het feest en kunt u met een gerust hart samen met uw genodigden genieten van een onvergetelijke dag in een bijzonder sfeervolle omgeving.

Ook wanneer u niet zeker bent over uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste team denkt met u mee, brengt u op ideeën en zorgt samen met u voor een onvergetelijke dag. Een dag die tot in de puntjes georganiseerd is. We verzorgen desgewenst de catering, de apparatuur in de zalen, het serveren, etc. Uw zorgen zijn onze zorgen, dat geldt voor alle partijen die bij de Phil een zaal huren. Buiten de zalen kunnen uw gasten zich ook optimaal vermaken op het mooie landgoed. Een omgeving die gegarandeerd indruk zal maken op het gezelschap.