Een ideale omgeving om afscheid te nemen.

De Phil in Tilburg biedt een ideale omgeving om afscheid te nemen van een verloren dierbare. De rust van de natuurlijke omgeving in combinatie met het sfeervolle monumentale pand is een locatie om de overleden persoon met respect een laatste groet te geven.

Bent u op zoek naar deze locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om u te woord te staan en u in alle rust de mogelijkheden te tonen. Graag stellen we ons beschikbaar om de zorg van een mooie afscheidsdienst uit handen te nemen.

De periode rond het verlies van een dierbare is een emotionele tijd. Een tijd die u natuurlijk het liefst doorbrengt met de degenen waar u dicht bij staat. Dit begrijpen we en daarom kunt u bij de Phil in Tilburg erop vertrouwen dat de uitvaart tot in de puntjes wordt geregeld. Onze faciliteiten stellen ons in de mogelijkheid om kleine en grote groepen te ontvangen. Samen de uitstekende bereikbaarheid biedt onze locatie de juiste ingrediƫnten voor een waardig afscheid. Wilt u in alle rust de mogelijkheden bekijken? Neem dan contact met ons op en we staat u graag te woord.

 

Een waardig afscheid.

Een begrafenis of crematie is meer dan het einde van een leven. Het is de laatste kans om op een waardige manier afscheid te nemen van een geliefde, een vriend of een familielid. Dit maakt iedere uitvaart bijzonder. Dit vraagt ook een bijzondere locatie. Een locatie waar u zich als nabestaande volledig vertrouwd en prettig voelt. Het is een extra steun in een moeilijke tijd. Wij nemen deze zorg graag uit handen en bieden u het vertrouwen dat u op een waardige manier van uw verloren dierbare afscheid kunt geven. Hiervoor zet ons ervaren team zich graag in.

 

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN