U kunt rekenen op volledige service

Wilt u een receptie organiseren om een jubileum of afscheid te vieren? Kom dan eens langs bij de Phil in Tilburg. Hier bent u met kleine of grote groepen meer dan welkom.

Onze faciliteiten liggen in een bijzonder sfeervolle omgeving met een mooi landgoed en een monumentaal pand. De Phil biedt u drie zalen en daarmee is het een perfecte locatie voor groepen van 10 tot 520 genodigden. Als u een receptie bij de Phil houdt, kunt u rekenen op een volledige service, van garderobe tot serveren en van audio visuele ondersteuning tot het klaarmaken van de lekkerste gerechten.

Uw persoonlijke voorkeuren vormen de basis van het organiseren van een receptie. Daarom gaan we voorafgaand aan de receptie eerst de wensen bespreken. Op die manier weten we exact wat we van elkaar mogen verwachten. Onze ervaring leert dat onze adviserende rol hierin een prettige werking heeft. Als u niet precies weet welke aspecten van belang zijn, kunnen wij hierin meedenken. Iedere receptie is anders en dat maakt de uitdaging om een succesvolle dag te organiseren zo leuk. We nodigen u graag uit om alle mogelijkheden te komen bekijken. Dan ziet u met uw eigen ogen waarom onze locatie zo uniek is!

"Na 40 jaar in dienst was dit een goed afscheidsfeest."

− Karel van Heenegouwen

 

 

Mensen bij elkaar brengen.

Of het nu om een jubilaris, afscheid of een andere gelegenheid gaat, het doel van een receptie blijft mensen bij elkaar brengen. Dit kan bij de Phil op een bijzonder sfeervolle manier. Uw genodigden zullen hun ogen uitkijken. Niet alleen maakt u hiermee een geweldige indruk op uw genodigden, het positieve woord wordt ook verspreid. Kortom, uw gast van de avond of uw bedrijf krijgt de verdiende aandacht. Als u onze locatie echt wil ervaren, raden we u aan om een afspraak te maken. Dan nemen we direct alle mogelijkheden in alle rust met u door.