Meetings en conferenties

Zoekt u een geschikt adres om uw meetings, conferenties of andere zakelijke bijeenkomsten te plannen? De Phil in Tilburg biedt u meerdere vergaderzalen waarin u in een ontspannen sfeer uw presentaties, vergaderingen en conferenties kunt organiseren.

Onze locatie biedt voldoende parkeergelegenheid voor alle genodigden. Partijen tussen de 10 en 520 gasten zijn bij ons dan ook meer dan welkom. Als u een vergaderlocatie in Tilburg zoekt, kom dan eens op bezoek voor een bezichtiging. We nemen alle mogelijkheden graag met u in alle rust door en u kunt direct met eigen ogen zien waar we het over hebben.

"Sfeervol vergaderen op een toplocatie."

− Mathieu Hermans - BureauZuid
 

 

Sfeervol vergaderen.

Sfeervol vergaderen kan in meerdere zalen bij de Phil. We bieden u niet alleen de verschillende zalen, maar ook alle benodigde apparatuur. Uiteraard is zijn onze audiovisuele middelen tevens van het hoogste niveau. Een uitgebreide selectie van dranken en versnaperingen maken uw zakelijke bijeenkomst compleet. Maak een verbluffende indruk op potentials of geef uw eigen personeel een inspirerende dag in ons vergadercentrum. In ons monumentale pand en op ons mooie landgoed komt u tot nieuwe ideeën, verfrissende strategieën en inspirerende gedachten voor wat komen gaat. Het is daarnaast een uitstekende plek om te reflecteren op behaalde successen.

Ook buiten de regio Tilburg staat de Phil bekend om haar sfeervolle karakter. We ontvangen gasten uit alle windstreken van het land. Gasten die we vaak terugzien, want goede ervaringen verspreiden zich snel en dat zorgt voor positieve mond op mond reclame. Het is ons doel om de verwachting van iedere groep te overtreffen. Ons team van enthousiaste medewerkers zorgt hier iedere keer voor! De Phil biedt tevens ruim voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten. Ook de praktische kracht van de Phil is een voordeel van onze mooie locatie. Kies voor een unieke plek om uw zakelijke bijeenkomst te houden, de Phil is het juiste adres.