Alle ingrediënten voor een succesvol evenement.

Wilt u een evenement organiseren op een unieke en bijzonder sfeervolle locatie? Dan bent u bij de Phil in Tilburg aan het juiste adres.

De Phil is gelegen aan een prachtig landgoed en biedt in een monumentaal pand maar liefst drie zalen. Hiermee kunnen wij evenementen organiseren met een bezoekersaantal tussen de 10 en 520 genodigden. De locatie bevindt zich schuin tegenover het Willem II stadion in Tilburg. Een perfecte locatie nabij verschillende uitvalswegen. Organiseer uw evenement samen het enthousiaste team van de Phil en u bent verzekerd van een succesvolle dag. Tot ziens bij de Phil!

"De bijeenkomst was geslaagd!"

− Hendrik-Jan

"Perfect geregeld. Fijne service, en toplocatie"

− Frans

 

Wij denken graag met u mee.

Wilt u een evenement organiseren, maar bent u niet zeker van uw aanpak? Wij denken graag met u mee. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd welke aspecten van belang zijn om een succesvol evenement te organiseren. Van ontvangst tot afsluiting, het enthousiaste team van de Phil weet wat ze te doen staat om een onvergetelijke dag te organiseren. Samen met onze mooie eventlocatie kan het niet fout gaan. Heeft u vragen over de Phil of bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden om een event te organiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Alvorens we de mogelijkheden met u doornemen, brengen we eerst uw wensen in kaart. Op die manier weten we precies wat u van ons verwacht en kunnen wij vervolgens u uitleggen wat u van ons kunt verwachten. Deze manier van werken zorgt steeds weer voor een geslaagd evenement. Of het nu om kleine groepen of grote groepen gaat, samen zorgen we voor een mooi evenement. Uiteraard bieden we u desgewenst een fullservice arrangement aan. Hierbij nemen we alle zorgen bij u weg, zodat ook u als initiator met volle teugen van het event kunt genieten. Graag tot ziens!