De Phil in Tilburg is een authentieke en karaktervolle plek. Met een prachtig landgoed en een bijzonder sfeervol monumentaal pand kunt u hier feesten, congressen, vergaderingen, bruiloften, borrels kortom alle denkbare bijeenkomsten organiseren. 

Of het nu gaat om formele bijeenkomsten of informele bijeenkomsten, het team van de Phil heeft een jarenlange ervaring en weet van ieder evenement een succes te maken! Maak snel een afspraak om alle mogelijkheden door te nemen. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord en leggen u in alle rust de mogelijkheden uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

"De bijeenkomst was geslaagd!"

− Hendrik-Jan

"Perfect geregeld. Fijne service, en toplocatie"

− Frans

 

Uw gasten komen niets tekort.

U vindt de Phil op een steenworp afstand van het Willem II stadion in Tilburg. Met vele uitvalswegen in de buurt en een ruime parkeergelegenheid is de Phil uitstekend bereikbaar. Dat geldt voor zowel grote als kleine partijen. Met drie zalen kunt u bij de Phil evenementen organiseren voor 10 tot 520 genodigden. Iedere groep krijgt uiteraard dezelfde zorg en aandacht.

De Phil is trots op haar monumentale pand

De perfecte locatie om te trouwen

Sfeervol dineren, lunchen & borrelen

Wij verzorgen alles graag voor u tot in de puntjes

1
1

Enkele voordelen van onze unieke locatie:

  • een prachtige tuin
  • een bijzonder sfeervol monumentaal pand
  • gratis WiFi
  • veel daglicht in de verschillende kamers
  • jarenlange ervaring met events

Kom eens langs bij de Phil en ontdek deze unieke locatie met uw eigen ogen!

De uitstekende catering van Wijnstra Services zorgt dat de innerlijke mens bij de Phil niets tekort komt. Desgewenst serveren we de lekkerste hapjes en drankjes tijdens uw evenement. Voordat een event of een andere soort bijeenkomst bij de Phil plaatsvindt, gaan we eerst in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Hierdoor weten we precies wat u van de bijeenkomst verwacht. Vervolgens kan ons enthousiaste team deze verwachting waarmaken en zelfs overtreffen. Dat is iedere keer weer ons doel en dit lukt ons ook! Graag tot ziens bij de Phil in Tilburg.