Trouwen of feesten bij de Phil

Een bruiloft is een unieke gebeurtenis die men doorgaans slechts n keer in het leven meemaakt. De plek waar deze exclusieve gebeurtenis plaatsvindt, dient dan ook perfect op deze sfeer aan te sluiten.

Bij de Phil bent u zeker van een optimale trouwlocatie die uw verwachting en die van uw gasten zullen overtreffen. Van de plechtigheden tot het huwelijksfeest, het team van de Phil verzorgt alles tot in de puntjes en bezorgt u een onvergetelijke dag, zonder zorgen. Met de beschikking over drie zalen zijn partijen van 10 tot 520 gasten meer dan welkom om bij ons het huwelijk te vieren.

Onze bruiloftscatering heeft inmiddels vele jaren ervaring in het verzorgen van topbruiloften. U en uw gasten komen niets tekort. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor exclusief trouwvervoer & een professionele fotoshoot in onze prachtige tuin. De Phil ligt op een gunstige locatie nabij verschillende uitvalswegen en schuin tegenover het Willem II-stadion. Ons monumentale pand biedt een ongekende sfeer om iedere trouwerij tot een waanzinnig succes te brengen. Heeft u vragen over onze trouwlocaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

"Het was de mooiste dag van ons leven! Heerlijke dag gehad!"

− Jan-Willem en Janine

"Perfect geregeld. Fijne service, en toplocatie"

− Dario en Jaquette

"Fijn geholpen door het team van de Phil. 100% toewijding! "

− Roel en Tamara

 

Zo maken we van jullie dag de perfecte dag!

Voordat we een bruiloft organiseren, gaan we altijd eerst rond de tafel zitten met het bruidspaar. Op die manier weten we exact wat de wensen zijn en kunnen we hier op de juiste manier op inspelen. Heeft u een beperkt gezelschap? Of vormen de genodigden een grote groep? In beide gevallen heten we u graag welkom. Voor iedere groep kunnen we u een onvergetelijke dag aanbieden. Bovendien brengen we geen extra kosten in rekening voor het huren van meerdere zalen. Naast de feestelijkheden kunnen we ook uw huwelijksvoltrekking op onze locatie laten plaatsvinden. Alles op één sfeervolle en praktische plek.