De Phil in Tilburg biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde borrel.

Bent u op zoek naar een geschikt adres om een borrel te organiseren. Zoek dan niet verder, want de Phil in Tilburg biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde borrel.

Het mooie landgoed, het prachtige monumentale pand en de sfeervolle zalen zijn een garantie voor succes. Of het nu om een bedrijfsborrel, afstudeerborrel, babyborrel of een andere gelegenheid gaat, onze ervaring heeft ons geleerd welke aspecten belangrijk zijn. Deze zorg nemen we dan ook volledig uit uw handen. Uiteraard zijn eigen ideeën en andere inbreng welkom, het is tenslotte uw borrel. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag.

"Heerlijke bedrijfsborrel!"

− Bertine de Visser

"Perfect geregeld. Fijne service, en toplocatie"

− Harry de Bruijne

 

Wij zorgen voor een geslaagde borrel

Bij een borrel horen natuurlijk drankjes en hapjes. Laat dit volledig aan ons team over. Zij kunnen desgewenst de lekkerste hapjes en drankjes serveren. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast de borrels voor unieke gelegenheden kunt u ook eens denken aan een vrijdagmiddagborrel bij de Phil. Een mooie blijk van waardering naar uw personeel en daarnaast gewoon erg gezellig. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak. Onze medewerkers leiden u graag rond en leggen u graag alles rustig uit. Dan ziet  met uw eigen ogen waarom onze locatie zo uniek is!

De Phil telt drie zalen welke u afzonderlijk of samen kunt afhuren. Hiermee is onze locatie geschikt voor groepen van 10 tot 520 genodigden. Als u een borrel organiseert met deze bezoekersaantallen, is dat dus geen enkel probleem. Ook ons team van enthousiaste medewerkers is klaar voor zowel grote als kleine groepen. Iedere groep krijgt van ons dezelfde aandacht. Het is ons doel om de verwachting van iedere groep waar te maken en te overtreffen. Dan is onze dag geslaagd en kunt u terugkijken op een bijzondere bijeenkomst. We zien u en uw genodigden graag terug bij de Phil!