Het ideale bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest? Of het nu om een formeel of informeel feest gaat, bij de Phil in Tilburg bent u aan het juiste adres.

De Phil (Philharmonie) bestaat uit een prachtig landgoed met een monumentaal landhuis. Een bijzonder sfeervolle plek voor ieder feest, personeelsuitje of ander arrangement. Met drie zalen tot uw beschikking, kunt u hier met grote en kleine groepen terecht. Het ervaren team van de Phil neemt alle zorgen van het bedrijfsfeest graag uit handen. Dat wil zeggen dat we desgewenst voor de aankleding, catering en audio visuele apparatuur zorgen.

Een bedrijfsfeest is natuurlijk pas compleet als u en uw gasten optimaal genieten. De locatie van de Phil leent zich hier uitstekend voor. Het sfeervolle landhuis en het mooie landgoed vormen een decor van rust en authenticiteit. Het is een plek die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Onze zalen bieden alles wat een geslaagd bedrijfsfeest nodig heeft. Indien gewenst staat ons personeel tijdens het feest klaar om u van dienst te zijn. Wie zijn of haar personeel wil belonen met een grandioos feest, kiest voor de Phil. Ook als het om een teamuitje gaat.

"Perfecte organisatie we hebben het naar onze zin gehad!"

− Bart van Boekel

 

Wilt u kennis maken met alle mogelijkheden van onze locatie? En bent u benieuwd hoe het er ‘in het echt’ uit ziet? Neem dan direct contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord. Bij een eventuele boeking nemen we voorafgaand aan het feest uiteraard alle plannen met u en eventueel uw collega’s door. Alleen dan kunnen we u garanderen dat alles naar wens zal verlopen. Dit is een werkwijze die voor ons het beste resultaat oplevert en u een meer dan geslaagd bedrijfsfeest bezorgd. Graag zien we u terug bij de Phil!